Изберете страница

ТРЕНИРОВКИ и ТРЕНИРОВЪЧНИ ПЛАНОВЕ

Отворени тренировки

Ако имате нужда от помощ с първите си стъпки в бягането или пък ви мъчи някой по-специфичен въпрос, можете да дойдете на накоя от нашите напълно безплатни отворени тренировки. По време на тях професионални треньори по лека атлетика ще ви покажат как да загрявате и разпускате, как да подобрявате техниката си и ще ви консултират така, че да можете безпроблемно и с удоволствие да преминете по трасетата на Kaufland София Полумаратон.

Календар

Кауфланд Тотлебен

Тренировъчни програми

Тук ще намерите тренировъчни програми със систематизирани тренировки, за по-лесно справяне с предизвикателството, което сте си поставили.

ЗА „ПРОХОЖДАЩИ“ В БЯГАНЕТО

Подходящи за хора, които не са бягали или бягат много рядко. Самите програми целят постепенна подготовка на тялото, за да може човекът да се справи с дистанцията с приятни емоции и без контузии.

ЗА АКТИВНИ БЕГАЧИ

Подходящи за хора, които спортуват и бягат активно. Целта на тези програми е да се избяга дистанцията за първи път или да се постигне по-добро лично време.

ПОДОБРИ ПРЕДСТАВЯНЕТО СИ

Подходящи за хора, които редовно спортуват и бягат. Програмите целят да им помогнат да надминат себе си, като подобрят собствените си постижения на избраната дистанция.

За „прохождащи“ бегачи, за активно спортуващите хора и за тези, които искат да надминат себе си и да са винаги във форма, лесни и бързи рецепти за здравословно хранене ще намерите тук »

основен партньор

Race organizers

партньори

Институционални партньори